صبح روز پنج شنبه 10 آبان ماه 1403 مجموعه آزما بتن ماد پذیرای حضور جامعه مهندسی استان تهران و همچنین جمعی از دانشجویان مهندسی بود.
رویدادی که در نهایت با استقبال بیسابقهای از سوی مدعوین که به قصد شرکت در ورکشاپ آموزشی و همچنین بازدید از کارخانه شماره یک آزما بتن آمده بودند مواجه شد.
به گزارش آزما بتن، صبح روز پنج شنبه دهم آبان ماه 1403 جمعی از مهندسان، دانشجویان، اساتید و اعضای سازمان نظام مهندسی استان تهران به قصد شرکت در ورکشاپ آموزشی و همچنین بازدید از کارخانه آزما بتن ماد در محل این کارخانه گرد هم آمدند تا همزمان با یادگیری نکاتی در مورد شیوههای نوین ساخت و ساز با سازههای بتنی، با امکانات و مزایای منحصر به فرد کارخانه آزما بتن ماد از نزدیک آشنا شوند.
در آغاز این مراسم مهندس سعید رحیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان بتن آماده و قطعات بتنی ایران و بنیانگذار و مالک مجموعه هلدینگ آزما ضمن خوشامد گویی به بازدیدکنندگان و اعضای جامعه مهندسی به عنوان یکی از مدرسین این ورکشاپ گفت: برای ما مایه افتخار است که شما جامعه نظام مهندسی از نزدیک با نحوه فعالیت و دستاوردهای مجموعه آزما بتن آشنا خواهید شد، تولید بتن خوب در شرایط آزمایشگاهی و تولید در مقیاس بزرگ با هم متفاوت است و صرفا به واسطه داشتن دانش نمیتوان بتن خوبی در مقیاس کارخانهای تولید کرد. برای تولید بتن خوب برای ساخت و ساز علاوه بر دانش فنی باید از دستگاههای پیشرفته، تکنولوژی روز دنیا و دانش مدیریت نیز بهره برد تا بتوانیم تولید انبوه بتن با کیفیت بالا را داشته باشیم.
مهندس رحیمی در ادامه افزود: آزما بتن در جهت استاندارد سازی و بالا بردن کیفیت بتن تولیدی خود در سال 1392 با خرید و راهاندازی معدن شن و ماسه الماس درخشان، مواد اولیه با کیفیت و اختصاصی برای تولید بتن خود را فراهم آورد و در همین راستا توانستیم کیفیتی متمایز از سایر کارخانجات تولیدی بتن آماده را برای مشتریانمان ارائه کنیم که باعث استاندارد سازی و یکنواختی بالای بتن آماده نهایی شده است.
مدیرعامل هلدینگ آزما بتن ماد همچنین ادامه داد: بچینگ پلانت های توئین شفت و همچنین سنسورهای رطوبت سنجی که در کارخانه آزما بتن ماد مورد استفاده هستند با بالاترین تکنولوژی روز دنیا و با کمترین ضریب خطا همواره در حال کار هستند و همچنین کنترلگرهای دمای بتن موجود در سرتاسر خط تولید بتن و نیز استفاده از آب گرم یا یخ در این مجموعه کمک میکنند تا در هر دمایی بتوانیم با کیفیت ترین بتن را تولید کرده و برای استفاده به دست مشتری برسانیم.
همچنین رحیمی در مورد برنامههای آتی این کارخانه گفت: برنامه داریم تا در آینده مشتریان بتوانند از تمام مراحل آزمایش بتن مورد سفارش خود به صورت آنلاین آگاه باشند و بتوانند مراحل شکست، آزمایشات و شناسنامه کنترل کیفیت بتن خود را یکجا داشته باشند.
در ادامه این ورکشاپ مهندس علی راهداران مدیر بخش کنترل کیفیت مجموعه آزما بتن ماد ضمن ایراد سخنرانی خود از نحوه چگونگی تشخیص بتن مرغوب و بیکیفیت توسط مهندسین ناظر، نکاتی را به سمع و نظر حضار رساند.
وی در اینباره ادامه داد: بتن خوب باید در حالت تازه و خمیری روانی مورد نظر را داشته باشد که علاوه بر تامین مقاومت فشاری فرم پذیری مناسبی داشته باشد و تولید کننده باید اسلامپ بتن تولیدی خود را با توجه به نیاز پروژه کارفرما تعیین کند.
در بسیاری از موارد تامین روانی مورد نیاز در پروژهها بدون استفاده از روانکنندهها امکانپذیر نیست و نباید به راحتی از آب به جای روانکنندهها استفاده کرد.
در بسیاری از موارد چیزی که استاندارد برای ما تعیین کرده، به عنوان کف نیازها هستند و ما باید فراتر از آنها عمل کنیم.
در ادامه این ورکشاپ تخصصی علاوه بر بازدید از بخشهای مختلف کارخانه توسط بازدیدکنندگان، گروهی از اساتید و اعضای سازمان نظام مهندسی نیز به عنوان سخنران از طرف گروه همبستگی مهندسی استان تهران به بررسی موشکافانه معضلات ساخت و ساز و ارائه راهکارهای مناسب برای سازندگان پرداختند و ضمن تحسین توان تولیدی و کیفیت محصول کارخانه آزما بتن، از حسن میزبانی این مجموعه قدردانی به عمل آوردند.
بدون دیدگاه